Vrajitorii cei buni de la TreeWorks

Ionut a facut doua rotocoale cu bagheta lui fermecata pe deasupra sediului Tree si l-a transformat intr-un Taram Fermecat. Bridi a suflat praf magic si ne-a transportat pe toti in lumea in care exista numai dragoni prietenosi. Pe taramul fermecat, acolo unde broscutele vor sa aiba doar ascultatori atenti, unde dragonul aprinde in fiecare seara stelele si dirijorul organizeaza concerte in poienita.

Aproape sincronizandu-se cu Mosii iernii, mintile coapte de la Tree au dat in mintea copiilor, incercand sa isi aduca aminte de primii ani de scoala si de literele incurcate, de cifrele fara sens si de lungile dupa-amieze cu bastonase si liniute. Si pentru ca votul majoritar a fost in defavoarea abacelor de lemn sau de plastic, le-am inlocuit cu o gradina de seminte fermecate. Am hotarat, de asemenea, ca Abecedarul este un personaj mult prea rece si ascuns, asa ca i-am facut loc Inventatorului obsedat sa noteze tot ce vede.

Pentru Ane avem o printesa gata sa isi probeze garderoba completa si cocheta si o colectie intreaga de fluturi colorati. Pentru Danuti am pregatit o tolba plina cu sageti ce asteapta sa fie indreptate spre baloanele jucause.

Insa ceea ce vroiam de fapt sa anuntam este ca mintile noastre nu sunt departe de anii primelor litere scrise pe caiete dictando. Pentru mine, de exemplu, scoala era asociata cu pocnetul castanelor pe asfalt, iar tehnologia era maretul HC 91. Insa indiferent de nelipsitele diferente dintre generatii, ne-am dat seama ca cele mai importante atribute ale copilariei sunt si cele de acum 10 sau 20 de ani. Curiozitatea si inocenta.

We may grow wise. But we stay young at the same time. Ceea ce va dorim si voua.

PS: Nu uitam sa mentionam ca am antrenat si alte minti tinere in joaca noastra: Ana, Olga, Simona, Alin si Alin. Carora le multumim ca au luat parte la aventurile de pe taramul fermecat.

Leave a Comment