Toti Pentru Unu

Am lansat TotiPentruUnu.ro (sau TPU.ro), locul unde oamenii pot intreba si pot raspunde la intrebarile celorlalti. TPU.ro este un spatiu virtual unde fiecare poate impartasi cunostintele si oferi ajutor in problemele cotidiene ale celorlalti.

Pe TPU.ro, problemele punctuale isi vor gasi raspunsul, de la aflarea unei gradinite cu program prelungit pana la cea mai buna alegere in cumpararea unui aspirator ori raspunsuri la probleme de sanatate, administrare a finantelor sau de relatii.

TPU.ro este o comunitate de constiinte si credem ca principalul motiv pentru care utilizatorii raspund este empatia. Pornind de la acest rationament, am hotarat ca, odata cu lansarea site-ului sa demaram si prima campanie de responsabilitate cetateneasca intitulata ,,Un raspuns pentru un zambet”. TPU.ro va dona in perioada 26 noiembrie-19 decembrie pentru fiecare intrebare care isi gaseste un raspuns cate un euro. Banii vor ajunge sub forma de cadouri la copii institutionalizati de la Caminul ,,Sfanta Ana”.

Asteptam parerile voastre referitoare la noul site si ne vom bucura daca, prin intermediul intrebarilor si raspunsurilor date de voi, copiii de la leaganul ,,Sfanta Ana” vor avea cadourile pe care si le doresc de Craciun.

1 Comment »

  1. dimitri said,

    December 3, 2008 @ 13:44

    Interesant, vă recomand totuşi să recitiţi textul şi să corectaţi greşelile.
    Succes!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment