Noul ZeList – Transpiram si mai mult calculand pentru tine

Zilele acestea am lansat noul ZeList prin care incercam sa mutam accentul pus pe topul blogurilor spre continutul acestora, astfel incat sa fie cat mai folositor atat persoanelor interesate de subiectele principale din blogosfera romaneasca cat si celor care activeaza in domeniul comunicarii.

Noul ZeList vine cu un numar mult mai mare de bloguri urmarite, peste 12.000 si cu un top zilnic al celor mai tari posturi din blogosfera calculat dupa trackback-uri si importanta celui care a facut trackback-ul in top si dupa numar de comentarii).

Am adaugat un top zilnic al celor mai comentate articole din presa acoperind peste 40 de surse in mod automat si o statistica referitoare la starea blogosferei dupa numarul de posturi pe zi, numarul de comentarii si numarul de bloguri actualizate.

Alte noutati oferite de ZeList sunt gasirea cuvintelor cheie din presa si din blogosfera, un top 10 al blogurilor dupa numarul de comentarii din ultima luna si un top al celor mai importante posturi dupa numarul de comentarii si trackback-uri din aceeasi perioada.

Si nu in ultimul rand, am adaugat un widget ce poate fi pus pe blogul personal care arata pozitia in ZeList si o comparatie intre blogul tau si ceilalti utilizatori.

Asteptam feedback-ul vostru.

Leave a Comment