Ze premiu

Ieri seara a avut loc decernarea premiilor Webstock Awards unde am castigat la categoria Content Aggregation cu proiectul ZeList pe locul doi clasandu-se Agregator, iar pe trei Konkurs si Photoree.
Webstock 2008 nu a insemnat doar premierea celor mai bune proiecte web din Romania ci si o serie de conferinte si workshopuri dedicate blogging-ului si fenomenului web 2.0 organizate de Evensys si Cristian Manafu la care au fost prezenti in jur de 400 de persoane, bloggeri, jurnalisti, developeri, designeri, etc.
ZeList reprezinta cel mai complex instrument de monitorizare a blogosferei si presei romanesti urmarind peste 20.000 de bloguri si 40 de surse de stiri online. Folosind algoritmi complecsi, ZeList determina cele mai importante bloguri din punctul de vedere al audientei si credibilitatii, precum si cele mai importante subiecte care sunt discutate in blogosfera. ZeList poate fi folosit mai mult decat ca un top al blogosferei, el poate fi utilizat de profesionistii in domeniu comunicarii si mass-media pentru a determina trenduri si strabili vectorii importanti pentru transmiterea unui mesaj in blogosfera.
In cadrul conferintei despre ,,Starea blogosferei astazi”, Catalin (Tenita -Managing Partner TreeWorks) a prezentat ,,Barometrul blogosferei”, o analiza a fenomenului pornind de la datele obtinute prin ZeList. Alaturi de Catalin au mai prezentat si Cristian Manafu, Cabral Ibacka, Vlad Petreanu, Marilen Corciovei si Bobby Voicu.

Zelist Webstock(2)

View SlideShare presentation or Upload your own.

4 Comments »

 1. FOTO: Webstock 2008 în imagini şi poze. Bonus - impresii intestinalneuronalsufleteşti | INconstantIN.ro said,

  October 4, 2008 @ 15:14

  […] Ze premiu […]

 2. matei said,

  October 4, 2008 @ 19:48

  Salut! Felicitari pentru premiul I. Il meritati cu siguranta, si eu as fi votat cu voi 😉

  O mica eroare in postul asta (din pacate:P) . Konkurs si Photoree pe 3, Agregator pe 2.

  Succes in continuare!

 3. cristi said,

  October 4, 2008 @ 21:36

  @- Matei

  Multumesc pentru corectare, am modificat textul chiar acum. Profit de ocazie pentru a va felicita de asemenea atat pentru premiu cat si pentru proiect.

  Mult succes si voua!

 4. cabral said,

  October 5, 2008 @ 13:55

  Felicitari!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment