Viata online sau offline?

Suntem intr-o noua era, Barack Obama a castigat alegerile din SUA, angajatii CFR intra pentru prima data in greva pentru a cere investitii in infrastructura si nu salarii marite, avem parte de primele alegeri uninominale iar eu mi-am cumparat in sfarsit Sims 2.

Pentru ca peste alti patru ani vor fi alte alegeri in SUA, pentru ca angajatii CFR vor mai intra in greva  si pentru ca nici nu vreau sa incep discutia despre cine candideaza la mine in colegiu o sa ma refer la joc.

L-am cumparat dupa mult timp in care am ezitat pentru ca joc mai tot timpul vechituri, Pharaoh, Age of Empires I sau Mario, asa ca Sims-ul mi se parea prea nou. Cand am vazut in magazin ca lumea isi rezerva Sims 3, m-am simtit fericit. Eram la departare de o noua editie si cel putin 10 add-on-uri la actuala de modernitate.

Am instalat jocul si mi-am petrecut cateva ore bune lucrand la simetria fetei omuletului meu dupa care mi-am cumparat o bucata pamant nesimtita ca in Pipera, am ,,furat” bani cu caruta si am construit cea mai mare casa in care am pus cele mai bune covoare combinandu-le cu scaunele si perdelele cele mai luxoase si alegand sculpturi si tablouri dupa tema camerei. Nimic nu-mi lipsea in joc.

Dupa ce i-am dat play m-am plictisit in 10 minute pentru ca faceam ceea ce fac si in realitate ba chiar mai mult, job-ul pe care mi-l alesesem necesita conditie fizica pentru a promova asa ca trebuia sa trag chiar si virtual la fiare. L-am inchis cand omuletul meu urla ca trebuie sa mearga la toaleta pentru ca eu trebuia sa merg la toaleta. Poate ca nu inteleg eu conceptul dar ceva imi spune ca nu voi mai juca respectivul joc pentru ca realitatea este mai interesanta. Exista lucruri care nu tin de mediul online si care ar trebui sa ramana astfel. In plus, in realitate nu trebuie sa merg la sala.

1 Comment »

  1. Raluca said,

    November 5, 2008 @ 18:42

    Pe omuleţul tău îl cheamă Gigi? 😀

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment