Tweet your life away

Cristi povestea intr-un post anterior despre cum nu a reusit niciodata sa tina in viata un cont de Twitter si facea o comparatie foarte amuzanta care implica o feriga vorbareata.

Ei bine, citeam pe TechCruch zilele trecute despre un site destinat celor din tabara opusa: cei care nu se mai satura de twitter-it! Tweetwasters este un site care, dupa ce iti introduci ID-ul de Twitter, iti spune cat timp din viata ta ai irosit folosind acest serviciu. Luand o medie de 30 de secunde per mesaj postat pe Twitter, ei inmultesc aceasta suma cu numarul total de mesaje si iti ofera date exacte despre cate minute, ore sau zile ai petrecut Twitter-ind. In functie de cat de “dependent” esti de Twitter, primesti si un mesaj personalizat, de la “So you’ve Tweeted for 0.48 hours. Way to go on making a half-assed effort.”, la “1.49 days!! Good grief. What? Are you psychically connected to Twitter?” sau “Um, 30.88 days? You are aware there is a real world out there right?”.

Imi aduc aminte ca, intr-o vreme, incepusem ca calculez cata vreme am pierdut urmarind episoade la rand, zile intregi, din Seinfeld, Friends, Lost si altele. M-am oprit din calculat cand mi-am dat seama ca suma finala trece cu mult de cateva luni bune si n-am aflat niciodata rezultatul. Noroc ca n-am si cont de Twitter!

Leave a Comment