toamna suntem mai buni

Pe cuvant, in lunile de vara parca toti suntem mai molesiti. Acum insa nu mai avem nici o scuza. Deci pornim din nou motoarele.

1. Felicitari lui Dragos si Andrei pentru prezenta la Seedcamp cu Urbee.  Faceti doua treburi foarte tari: metropotam & urbee.
2. Contribuim si noi un pic la blogosfera cu un top al blogurilor romanesti in functie de reputatie. Cam pe acelasi algoritm cu care compileaza Google PR-ul unei pagini – insa noi luam in calcul numai universul blogurilor deci e mai precis.  Spre sfarsitul saptamanii asteia sau cel tarziu saptamana viitoare o sa dam rezultatele publicitatii. Facem un top lunar, apoi putem compila cresteri si descresteri a fiecarui blog. Plus ca ne gandim sa adaugam taguri la bloguri si alte parascovenii interesante. Doar sa ne putem face un pic de timp.

3. Melodia zilei: Word 🙂

3 Comments »

 1. Alecs. said,

  September 25, 2007 @ 00:49

  Oricine simte, la un moment dat, nevoia de a asterne pe hirtie niste semnale mai vagi sau mai clare emise dispozitivul sau neuro-transmitator, altfel zis, de a lasa pseudo-eternitatii virtuale niste ginduri de zece bani legatura, trebuie sa simta o motivatie particulara pentru a face asta. Motivatie declansata de un impuls, care va sa zica. Mi-au zgiriat azi masina in parcare. In cazul meu, nu asta e impulsul. E doar picatura care a umplut paharul. Adica, imbatat de un cockteil de impulsuri din astea amare nu am mai rezistat si am simtit nevoia sa injur si altfel decit printre dinti.

  Eu, ca bucurestean sadea, am fost de mic crescut la blog. In copilarie, fiind lasat singur acasa, din postura mea de unic copil al unor parinti ce erau mai mereu cu treburi, ma jucam toata ziua in fata blogului cu ceilalti vecini de blog.

 2. alin said,

  September 26, 2007 @ 09:45

  trebuie sa recunosc faptul ca nu m-a mai impresionat de mult un proiect online asa cum o face zelist.ro. felicitari, chiar arata bine.

 3. Oana said,

  October 3, 2007 @ 12:15

  Alecs, interesant comentariu. Dar stiam deja lucrurile astea de pe blogul tau 😉

  Alin, multumim pentru feedback. Speram ca si proiectele noastre viitoare sa te impresioneze la fel de mult.

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment