Pretty please with sugar on top, can I design, Comrade?

Toata lumea dupa mine: Start> Adobe> Uninstall Photoshop. Si tu cu Macul bai, crezi ca nu te vad ?! Si fiecare ce mai are pe acolo, un Illustrator, un Corel, un Flash, un Maya orice chestie care te ajuta la design. Creioanele la cos, tabletele grafice le lacuiti frumos si le agatati in cui. Nu mai aveti nevoie de ele.
De ce ? Cum de ce ? Ai facut vreo scoala de design? Esti in Societate ? Pai atunci n’ai voie, bai neavenitule, sa te dai designer ! Zici ca ai deja in portofoliu mai multe companii decat toti aia cu legea la un loc? Si premii? Da’ hartie ai? Cum ce hartie ? Hartie de la Societate! Drept de semnatura ai? Cotizatie platita? Nu? Lasa-te!

Da, baieti si fete. Intr-o lume in care  publicul este tot mai incurajat sa fie creativ, sa comunice, sa se exprime liber, iar cei care reusesc sa si traiasca din asta sunt aplaudati, exista o tara in care a trai din asta poate deveni ilegal. Ghiciti din trei incercari ? Hai mai ca-i simplu. Traiti in ea.

In esenta despre ce-i vorba: Ei (baietii care au facut design pe vremea rusilor, iar creatiile lor pot fi vazute aici ) vor sa ne zica noua – ba nu, vor sa ne impuna- sa ne lasam elanul creativ deoparte. Sa nu mai cream decat daca ei ne zic ca putem si binenteles le platim taxa de pod.

Inteleg hartia care spune ca ai voie sa operezi oameni pe creier. Inteleg hartia care spune ca ai voie sa pilotezi un avion. Inteleg hartia  care spune ca stii sa construiesti o cladire care nu va cadea peste oameni. Dar care-i treaba cu hartia care spune ca pot sa creez un logo? 

Domnu M.Buonarroti, io nu stiu daca pictura aia cu aia doi care stau cu degetele intinse unu’ la celalalt e buna sau proasta, tot ce stiu este ca matale nu ai competente. Rezulta clar din faptul ca nu esti pe lista noastra.  Dati-o jos. E lipita pa tavan? Ce, n-ai smirghel?

Mai multe va spune Kit : 1  |  2  |  3  |  4 

Semnati petitia si faceti galagie

2 Comments »

 1. kiddo - personalitate in exces » De ce sa facem simplu… said,

  July 6, 2006 @ 13:53

  […] Altii care s-au ofuscat : Kit (1, 2, 3 ), Lucian, Brolly, TreeWorks etc. […]

 2. posibil said,

  July 7, 2006 @ 12:53

  nu m’ar mira ca ideea sa izvorasca din creerasul de Ghildush al creatorului tepei din piata palatului/revolutiei. el a fost chiar si presedintele uniunii artistilor plastici mai acum cativa ani, asa ca se potriveste profilului…

  temeti’va! si nu stati degeaba, ca va incaleca!

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment