Ne vedem la anu’ (in UE)

Uite ca a trecut si 2006. A fost anulul cocosului de blog, cum ar zice chinezii. Urmeaza anul dragonului de iVideo, probabil. Si poate anul maimutei Wee, pe partea de entertaiment.

De fapt, sa vedem cu ce suprize vine Apple in ianuarie. M-ar tenta un telefon nou, dar sunt un pic cam sceptic pe partea astea: prea multe standarde diferite (GSM, CDMA, DoCoMo), zone intregi in care telefonele se vand numai prin carrieri (in Japonia nici nu au numele producatorului pe ele), piata mult mai matura ca cea a mp3 playerelor. Dar hai ca divaghez.

Va doresc un an foarte misto. Si sa mai aveti macar din cand in cand timp de voi. Stateam si ma gandeam zilele astea ca din cauza grabei parca si bucuriile si supararile noastre sunt superficiale.

So have fun, people. It’s all about fun, nu? Apropo de asta, cine are chef sa mearga la concertul Genesis de la Budapesta din iunie?
Si nu uitati: People don’t buy drills because they need drills; they do it because they need holes. It’s not about building a perfect drill 😉

2 Comments »

  1. stefanM said,

    December 28, 2006 @ 15:51

    Surprizele se tin lant – la multi ani si voua! Intr’adevar a fost un an misto. Va uram si noi un an plin de fun.

  2. TreeWorks Blog » Treesolutions said,

    December 20, 2007 @ 17:35

    […] Acum un an pe timpul asta presimteam ca ne asteapta vremuri interesante. Si nu ne-am inselat, daca ne gandim ce productiv a fost 2007 pentru noi, the treeworkers. […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment