Gadgetomania

Gadget-urile au inregistrat in aceasta iarna vanzari-record, poate tocmai pentru ca, din dorinta de a cumpara cadouri originale, ne indreptam cu totii spre acestea. Sigur este faptul ca nu avem neaparat nevoie de ele dar ca si-ar putea gasi la un moment dat utilitatea.

Mi-am cumparat lunile trecute un Ebook Reader pe care l-am folosit intens pana saptamana trecuta, cand, cu privirea furisanda ca a unui alcoolic nevindecat in fata unei berarii, am intrat intr-o librarie si am iesit cu un brat de carti. Citesc acum o carte, iar Ebook-ul sta sub mormanul recent cumparat.

Zilele trecute am comandat pentru unul dintre colegi ce si-a sarbatorit un numar mic, tot mai mic de primaveri, un Powerball. Mi-au trebuit mie si colegelor din birou cam 48 de ore sa ne dam seama ce este iar atunci cand cadoul a fost deschis stateam toti aliniati si ne uitam la ,,cunoscatori” cum se distreaza incercand sa ,,prindem” miscarea ca atunci cand ne vine si noua randul sa nu aratam ca neanderthalii.

Acum cateva luni zambeam la faptul ca o batranica intreba intr-un magazin al unei companii de telefonie mobila aratand cu degetul spre ecranul computer-ului daca acela arata in interiorul ei ca la medic. Cu avalansa de gadget-uri, masinarii, motorase incep sa cred ca succesul in a te arata mereu cunoscator in noile aparitii este sa nu spui ca nu stii ce face aparatul la care toata lumea se uita si sa astepti pe altcineva sa-l strice mai intai.

Leave a Comment