Feriga mea in ZeTweety

Spuneam intr-un post anterior ca nu reusesc sa tin un cont de Twitter, asa ca nu trebuie sa va mire ca nu posed nicio planta de apartament. Am primit mai multe flori de apartament de-a lungul timpului dar toate si-au gasit alinarea la vecini dupa ce la mine s-au uscat. Chiar si un cactus!

Exista totusi un gadget care m-ar putea ajuta atat sa imi fac un cont de Twitter, cat si sa intretin o planta.  Botanicalls este un mic aparat in forma unei frunze cu tulpina ce se infige in ghiveci si care, atunci cand senzorii detecteaza ca pamantul este prea uscat, iti trimite un mesaj pe Twitter prin care planta te roaga sa o uzi.

Nu stiu cat de util este acest gadget, dar imi pot imagina ca, tinand cont de nivelul meu de responsabilitate fata de plante, ghiveciul meu twitter-itor ar fi cu mult inaintea mea in sectiunea ,,cei mai vorbareti” din ZeTweety.

1 Comment »

  1. TreeWorks Blog » Tweet your life away said,

    December 18, 2008 @ 18:12

    […] Cristi povestea intr-un post anterior despre cum nu a reusit niciodata sa tina in viata un cont de Twitter si facea o comparatie foarte amuzanta care implica o feriga vorbareata. […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment