Exista doua tipuri de programatori. Noi ii vrem pe ambii !

Vestea buna este ca angajam. Vestea si mai buna este ca ii angajam si pe cei care se pricep la programarea web, si pe cei care nu se pricep. Pentru ambele categorii de programatori avem referral fee.

Programatorii juniori sau seniori pot face primul pas, adica sa isi indrepte mouse-ul aici sau aici. Dupa teste de personalitate si de compatibilitate (deci doua luni de la angajare), zana buna care le-a indrumat pasii spre noi va primi intre 150 si 250 E referral fee. Luam in considerare orice forma de recomandare: comentariu pe blog, e-mail, tatuaj de marcare a recomandatului, hipnoza, scrisoare de recomandare, colet prin posta cu semnatura la primire.

Cei care nu se pricep la programare, insa ar vrea sa se priceapa, pot incepe ca trainees. Minima conditie este familiarizarea cu un computer, o facultate tehnica si cateva linii scrise in Pascal sau Basic. Mai trebuie sa fie si destepti, motivati, dornici sa lucreze full-time si sa fie platiti si dupa cateva luni sa se poata numi juniori. La departamentul de programare se coace deja un plan de transformare a unor oameni cu facultati tehnice si structuri mentale de ingineri in programatori (si nu implica brainwashing :D). Pentru acestia acordam referral fee in beri.

Concluzia postului este: pentru jobs @ TreeWorks, folositi cu incredere adresa de e-mail office@tree.ro.

5 Comments »

 1. andrei ionescu said,

  March 15, 2007 @ 14:11

  vad ca veniti numai cu idei noi, originale, inclusiv la angajare

  asa se fac lucrurile la voi, pe baza de inovatie? 🙂

  oricum, interesant, felicitari

 2. Igor said,

  March 16, 2007 @ 11:14

  Ce s-a intamplat cu postul Responsabil Continut/Comunicare ? s-a ocupat ?… printre diversi copaci am aplicat si eu ! Nu conteaza ! keep working

 3. Igor said,

  March 29, 2007 @ 11:23

  Nu mai e nevoie sa si raspundeti ! 10x anyway

 4. Ovidiu Bufnilă said,

  May 9, 2007 @ 18:53

  Haios de tot anuntul! Bravos! Mi-a mers la inima, va tin pumnii!

 5. pi said,

  August 6, 2007 @ 14:40

  Eu am fost la un interviu la voi, da nu am fost deloc intrebat de nimcce tine de programare sau de web sau … , ciudat, cine stie cati programatori ati pierdut asa

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment