Ecosistem web 2.1

In ultimul numar din Biz apare un foarte bun dosar despre noul web – proiecte inovatoare si “arhitecti” – persoane din industrie.
De la noi (TreeWorks) apar eu (Catalin Tenita).
Ce vreau sa spun e simplu: cei 50 de “arhitecti” reprezinta echipe, de fapt (de 5-10-15-20-50-100 de oameni). Care au pus osul la treaba, care au facut chestii misto (si chestii mai putin misto).
Meritul pentru ca exista un ecosistem le apartine in primul rand lor. Oamenilor mai putin vizibili prin presa si blogosfera, oamenilor care vin cu idei bune, care te critica cand vii cu tot felul de fantasmagorii, care incearca sa optimizeze cat mai mult codul pentru a cere cat mai putine resurse hardware, oamenilor care sunt veseli si care cred in ceea ce fac oamenilor care depun efort si pentru lucrurile efemere, oamenilor care incearca sa puna suflet in orice, oamenilor care nu se supara daca sunt zoriti, oamenilor care stau dupa program ca sa rezolve ce e de rezolvat.

Va multumesc, baieti si fete de la Treeworks 🙂 Si va multumesc, baieti si fete din toata industria. Hai ca o sa facem un lucru bun cu totii, daca ne tinem de treaba 🙂

Comments are closed.