Cea mai tare slujba din lume

Probabil nu sunt multi oameni care sunt bucurosi cu locul lor de munca, insa noi ne numaram printre putinii fericiti. Si cum am putea sa nu venim cu bucurie la serviciu cand avem cele mai vesele birouri, decorate cu jucarii de la oua Kinder pe care le colectionam cu totii, soparle sclipitoare pline cu nisip, bile de golf imprastiate prin toate birorile (si prezente intr-un numar ciudat de mare pe biroul contabilei noastre dragi – doamna Leni – pe care o banuim astfel de trafic ilegal), cand avem cei mai tari colegi, care ne incurajeaza cand ne lasam de fumat, ba chiar ni se alatura, cand petrecem cele mai tari seri concurand la diverse sporturi pe Wii si incercam in van sa-l batem pe Catalin la tenis…  Nici nu mai mentionez faptul ca avem cele mai tari proiecte, de care ne ocupam cu cea mai mare placere, pentru ca asta e un lucru destul de cunoscut si mai putin surprinzator. 🙂

Cu toate acestea, o stire de pe TechCrunch ne-a facut chiar si pe noi sa avem dubii in privinta carierei. Nu stiu ce ar spune colegii mei, dar eu am privit pe furis spre cerintele pentru ceea ce TechCrunch a numit “the best job in the world”. Este vorba de un post pe Hamilton Island, o insula superba aproape de Australia, unde ar trebui, in principal, sa hranim pestii, sa facem snorkeling si sa scriem pe un blog despre experienta noastra. Si, banuim noi, sa bem cantitati considerabile de Pina Colada si sa spunem la fiecare fraza “aye, mate” in timp ce facem toate astea.

Pana voi fi acceptata insa pe Hamilton Island, ma veti vedea tot aici, langa soparla mea lucitoare, biroul meu acoperit in proportie de 98% de hartii si avizierul pe care am scris “Alina nu a mai fumat de 9 zile”.

Leave a Comment