5 moduri in care Facebook poate sa-ti strice viata

Eu si colegii mei suntem facebook-isti silentiosi. Avem cate un profil saracacios, o mana de prieteni, dar nu prea ne-a prins fenomenul. Asta nu ne impedica, totusi, sa radem nitel pe seama celor mai putin atenti cu datele lor private. Sau sa ne intristam, dupa caz. Iata cateva cazuri de Facebook-disasters:

1. Facebook Divorce

“Neil Brady has ended his marriage to Emma Brady.” Asta a scris un britanic pe “peretele” lui de Facebook. Desigur, doamna Brady habar n-avea despre ce vorbeste sotul ei. Cand s-a intors acasa, el a pretins ca nu s-a intamplat nimic, insa casnicia s-a incheiat la scurt timp dupa. Acum, Neil locuieste cu mama lui. In your face, Neil.

via

2. Facebook Crime

Keeley Houghton, 18 ani, a scris pe “peretele” ei de Facebook ca o va ucide pe Emily Moore: „Keeley is going to murder the bitch. She is an actress. What a f***ing liberty. Emily F***head Moore.”. Pe vremea mea, baietasii de cartier se amenintau frecvent cu “Te omor, sa moara mama” si nu pateau nimic. Acum, insa, justitia e ceva mai sensibila si a pune o amenintare cu moartea pe Facebook te costa cam 3 luni de inchisoare. In your face, Keeley.

via

3. Facebook Arrest

Un hot din Noua Zeelanda (nu i s-a dat numele) jefuia un bar. Pentru ca i s-a facut cald, si-a dat jos masca de pe fata si si-a sters fruntea de sudoare tocmai la timp pentru a-i fi prinsa moaca de camera de supraveghere pe care n-o vazuse pana atunci. Politistii au pus filmuletul pe Facebook si au rugat oamenii care il cunosc sa il identifice sau sa le furnizeze piste. In putin timp, era arestat. In your face, hotule-din-Noua-Zeelanda.

via

4. Facebook Firing

O tipa se plictiseste la serviciu. Isi uraste seful si i se pare ca are un job neimportant. Scrie pe Facebook despre asta. Din pacate, uita ca seful e in lista ei de prieteni. Seful nu uita si ii da un raspuns memorabil (click pe link mai jos). In your face, .. you!

via

5. Facebook Assault

Quinn Ojinnaka se relaxa intr-o miercuri dupa-amiaza pregatindu-se sa se uite la un meci de baschet. Sotia lui insa avea alte planuri. Descoperise ca sotul ei adaugase (cel mai probabil) o femeie suspecta ca prieten pe Facebook, asa ca l-a injunghiat in picior cu un pix. Domnul Ojinnaka a raspuns ca un adevarat barbat si a scuipat-o, apoi a aruncat-o pe scari. Apoi, Politia a avut grija de el. In your face, Ojinnaka!

via

Special: Eurovision Arrest

Se pare ca si banalul concurs Eurovision iti poate aduce necazuri. 43 de persoane din Azerbaidjan care au votat cu reprezentantii Armeniei la Eurovision 2009 au fost anchetati. Ei au fost acuzati ca nu sunt patrioti si ca reprezinta o amenintare pentru securitatea nationala.

via

1 Comment

  1. Facebook FAIL | blog.views said,

    August 28, 2009 @ 11:29

    […] Dar că tot veni vorba, mi-am adus aminte ce am citit pe blogul celor de la treeworks referitor la facebook fails. Așa că, într-o anumită măsură, mă simt norocos că nu am divorțat, nu m-a dar nimeni […]

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI