ZeTweety is here

Mi-am facut acum cateva luni un cont de Twitter, dar am renuntat repede la el pentru, ca imi aducea prea mult aminte de mama, care ma suna din 5 in 5 minute cand ramaneam singur acasa pentru a ma intreba ce fac.

Totusi, acum ca avem noua aplicatie la ZeList, ZeTweety, care este un top al conturilor de Twitter romanesti impartit in trei categorii, cei mai urmariti, cei mai vorbareti si cei mai atenti, mi-am dat seama ca poate, printre zecile de mesaje, ,,dorm”, ,,mananc”, ,,lene”, pot gasi si informatii interesante. Nu fac parte dintre cei care cred ca sistemele de micro-blogging de genul Twitter sunt o amenintare a blogging-ului ci, mai degraba cred ca sunt o completare a acestuia.

Ce este interesant la Twitter este ca, in comparatie cu reactia negativa pe care utilizatorii altor servicii online o au atunci cand acesta nu functioneaza, utilizatorii de Twitter reactioneaza tocmai invers. Balena ridicata cu funii de pasarile portocalii pare sa aiba cu totul alt efect, utilizatorii fiind chiar stimulati de aceste erori. Exista wallpaper-uri cu “Twitter is down”, interpretari, caricaturi si chiar si alte servicii care iti permit sa iti eliberezi frustrarea acumulata in timpul in care Twitter nu functioneaza.

Leave a Comment