Evenimente, evenimente, evenimente

Ca tot vorbeam acum ceva vreme despre conferintele si evenimentele ce se organizeaza din ce in ce mai des in peisajul autohton, iata ca nici in toamna asta nu ne vom plictisi.

Ieri am fost pe la Zilele Biz, si am asistat si la prima editie a competitiei 11 Minute. Concept nou pentru Romania, 11 Minute isi propune sa fie un loc de intalnire al antreprenorilor ce isi prezinta proiectele vizand internetul si new media.

Proiectul mea preferat a fost chiar cel castigator. Idee interesanta, prezentare catchy, mai ales ca Vladimir a fost singurul care nu a stat ascuns in spatele pupitrului ci a “exploatat” toata scena din dotare. Numai sa fie gata cat mai repede produsul final, ca eu una deja am probleme serioase cu urmaritul tuturor conturilor, site-urilor si blogurilor pe care activez 🙂
Mi-au mai placut prezentarea lui Mircea, care a fost cu siguranta cea mai personalizata, si cea pentru “intelligent people with refined tastes” a lui Emi.

Una peste alta o competitie stransa, cu proiecte care mai de care mai promitatoare. Daca n-ati fost puteti vedea lista completa a participantilor aici, ca sa stiti ce ati ratat.

2 Comments »

 1. Mircea Scarlatescu said,

  November 23, 2007 @ 12:19

  A fost un eveniment interesant, de sperat ca vor apare din ce in ce mai multe de acelasi gen.

  Si multumesc pentru aprecieri 😉

 2. Oana said,

  November 23, 2007 @ 12:45

  Don’t mention it, intotdeauna apreciem calitatea 😉

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Comment