Ce am mai aflat

Bloggerita Heidi
In Germania, exista peste 500.000 de bloguri, scrise predominant de femei. Se pare ca 99% din blogurile germane sunt dedicate timpului liber si hobby-urilor.

Blestemul SMS-ului faraonului
In Egipt, trei oameni au fost arestati pentru ca ar fi trimis un SMS care se crede ca a ucis o persoana. Se pare ca SMS-ul i-a provocat victimei dureri puternice de cap urmate de o comotie cerebrala ce a provocat moartea.

Poza de familie, reclama pentru calmante
O firma americana a lansat echivalentul Google AdSense pentru fotografii. Reclamele apar atunci cand treci cu mouse-ul peste produsul ce apare in fotografie si te directioneaza spre site-ul de unde poti cumpara produsul.

.ortodox
Firma de web management ICann a anuntat ca este pe punctul de a lansa noi domenii top-level. Dupa prescurtarile tarilor (.ro, .de) sau ale autoritatilor (.org, .eu), firma doreste sa ofere domenii ale religiilor, cum ar fi .catholic, .islam sau .buddhist.
Biserica Catolica a reactionat rapid, deoarece exista nenumarate probleme care ar aparea in urma acestei lansari, cum ar fi faptul ca aceasta trebuie sa-si imparta/dispute domeniul cu inca 18 biserici. Problema devine chiar mai grava atunci cand .islam va fi dorit atat de siiti, cat si suniti.

Leave a Comment