Archive for April, 2006

Bill Gates – Stilul de lucru

CNN Money prezinta intr-un articol interesant stilul de lucru al lui Bill Gates.
Lasand deoparte publicitatea insistenta si modul in care el foloseste orice ocazie pentru a promova produsele Microsoft ( explicand cum functioneaza acestea) si compania in general, trei lucruri mi s-au parut foarte interesante :

1.Foloseste 3 monitoare pentru productivitate
2. Daca este necesar lucreaza in weekend-uri ( dar mai degraba la lucruri legate de strategie decat la treburi curente)
3.Are un program simplist ( nu doar discursuri ci si intalniri pe teme profesionale)

Comments

Am lansat blog-ul

Ce vei gasi aici?
In esenta va fi un blog despre web development, design, programare, comunicare si asa mai departe. Aici vei gasi link-uri la articole interesante si alte resurse. De asemenea vei gasi informatii despre compania noastra si despre personalitatea fiecarui membru al echipei noastre.

Ce nu vei gasi aici ?
Informatii care nu sunt publice privind proiectele noastre in lucru. Glume luate cu cut/paste din email-uri, critici rau intentionate la adresa competitorilor nostri, opinii politice si orice lucru privind viata privata a oricaruia dintre noi.

De ce acest blog ?
Pentru a oferi analize si alte resurse clientilor si posibililor nostri clienti, pentru a le spune cine suntem de fapt, pentru a avea o relatare cu reflectii pentru noi insine, si mai intai de toate pentru a comunica cu toti cei care sunt interesati de web, indiferent daca este vorba despre clienti, colegi de breasla sau viitori colegi de echipa.

Comments